WESPENNEST? BEL 0252-675424 of 06-15690846

Wespenbestrijding Nieuw Vennep, Hillegom, Hoofddorp, Noordwijkerhout, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Beinsdorp, Heemstede, Zwaanshoek, De Zilk, Noordwijk, Katwijk, Oegstgeest, Warmond, Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Weteringbrug, Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Rozenburg, Vijfhuizen, Zevenhoven, Cruquius, Zevenhuizen, Langeraar, Rijnsburg, Oud Ade, Kaag, Burgerveen, De Kwakel, Uithoorn, Valkenburg, Aarlanderveen, Rijsenhout, Leimuiden, Leimuiderbrug, Vriezekoop, Kudelstaart, Woubrugge, Leiden, Wassenaar, Nieuwveen, Rijnsaterwoude, Hoogmade, Roelofarendsveen, Buitenkaag, Abbenes en Bennebroek

U bent bij Tamboer Plaagdierbeheersing aan het juiste adres als het gaat om professionele wespenbestrijding. Zeker in de zomermaanden kunt hier veel last van ondervinden.

Let op:

Als u last heeft van een wespennest, raak het dan niet aan en kom niet te dicht bij. De kans bestaat anders dat de wespen agressief  worden en gaan steken. U kunt zien waar de ingang van een wespennest zit aan de in- en uitvliegende wespen. Een wespennest bestaat uit enkele honderden tot duizenden wespen.

Advies:

Maak nooit invliegopeningen en gaatjes dicht. De wespen gaan dan op zoek naar andere openingen. De wespen kunnen dan massaal naar binnen komen.  Dit maakt de bestrijding ook lastig. Ga nooit zelf het nest proberen te bestrijden, maar schakel een professionele wespenbestrijder in.

Hoe ontstaat een wespennest?

Als het voorjaar wordt ontwaakt de koningin uit haar winterslaap. Ze gaat op zoek naar een geschikte plaats om een wespennest te bouwen. Dit kan overal zijn, bijvoorbeeld in bomen en struiken, in de grond, in spouwmuren, onder kozijnen of onder een dakkapel. Het wespennest wordt gemaakt van hoofdzakelijk afgeknaagd zacht hout dat fijngekauwd wordt tot een papierachtig materiaal.  De eitjes worden in de gemaakte raten gelegd en deze komen na 3-4 weken uit. Als eerste komen de werksters uit de eitjes. Zij zorgen voor het maken van het nest en het voeden van de larven. Dit gaat de hele zomer door. Aan het eind van de zomer komen de laatste eitjes uit. Dit zijn geen werksters, maar mannetjes en koninginnen. Als de koninginnen zijn bevrucht gaan deze voor de winterperiode op zoek naar een nieuwe geschikte schuilplaats om te overwinteren. Alle werksters en mannetjes en de oude koningin gaan dood en het nest blijft leeg achter. In het voorjaar begint alles weer opnieuw, maar dan in een nieuw nest. Het oude wordt niet meer gebruikt.

Bestrijding:

De bestrijding van een wespennest gebeurt door een poedervormig insecticide te spuiten in de in- en uitvliegopeningen van het wespennest. De wespen gaan dan door het poeder heen en nemen zo het poeder aan de poten en haartjes mee het nest in. Hierdoor wordt de koningin gedood en een deel van de larven. Uiteindelijk sterft het hele nest uit.

Tamboer Plaagdierbeheersing kan voor u de wespenbestrijding uitvoeren. Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen.

Wespenbestrijding Nieuw Vennep, Hillegom, Hoofddorp, Vriezekoop, De Kwakel, Uithoorn, Valkenburg, Aarlanderveen, Leiden, Lisserbroek, Wassenaar, Aalsmeerderbrug, Zwaanshoek, Weteringbrug, Kudelstaart, Zevenhuizen, Langeraar, Aalsmeer, Leimuiden, Leimuiderbrug, Beinsdorp, Noordwijkerhout, Burgerveen, Rijsenhout, Hoogmade, Rijnsaterwoude, Woubrugge, Oud Ade, Cruquius, Vijfhuizen, Rozenburg, Nieuwveen, Zandvoort, Lisse, Sassenheim, Bennebroek, Abbenes, Kaag, Buitenkaag, Roelofarendsveen, Heemstede, Kaag, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Weteringbrug, Oegstgeest, Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Warmond, wespennest bestrijden, wespennest verwijderen, wespen overlast, wespenoverlast Wespenbestrijding Nieuw Vennep, Hillegom, Hoofddorp, Rijnsburg, De Kwakel, Uithoorn, Weteringbrug, Valkenburg, Aarlanderveen, Aalsmeerderbrug, Zevenhoven, Rozenburg, Vijfhuizen, Cruquius, Beinsdorp, Leiden, Wassenaar, Zevenhuizen, Langeraar, Vriezekoop, Zwaanshoek, Kudelstaart, Leimuiderbrug, Leimuiden, Noordwijkerhout, Aalsmeer, Zandvoort, Roelofarendsveen, Buitenaag, Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Weteringbrug, Oud Ade, Burgerveen, Noordwijk, Katwijk, Rijsenhout, Lisse, Lisserbroek, Woubrugge, Hoogmade, RIjnsaterwoude, Nieuwveen, Sassenheim en Bennebroek, wespen overlast, wespenoverlast, wespennest verwijderen

Hulp nodig?:

Tamboer Plaagdierbeheersing is voornamelijk actief op het gebied van wespenbestrijding Nieuw Vennep, Hillegom, Hoofddorp, Noordwijkerhout, Lisse, Sassenheim en Bennebroek. Maar ook in de omliggende plaatsen zoals Oegstgeest, Roelofarendsveen, Oud Ade, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Abbenes, Aalsmeer, Kaag, Katwijk, Warmond, Noordwijk, Zandvoort, Heemstede, Rijnsburg enz. zijn wij actief in het bestrijden van wespennesten. Heeft U last van deze vervelende plaagdieren? Neemt u dan contact met ons op!