Onze Diensten

Wespenbestrijding

Wespenbestrijding

U bent bij Tamboer Plaagdierbeheersing aan het juiste adres als het gaat om professionele wespenbestrijding. Zeker in de zomermaanden kunt hier veel last van ondervinden.

Let op:

Als u last heeft van een wespennest, raak het dan niet aan en kom niet te dicht bij. De kans bestaat anders dat de wespen agressief  worden en gaan steken. U kunt zien waar de ingang van een wespennest zit aan de in- en uitvliegende wespen. Een wespennest bestaat uit enkele honderden tot duizenden wespen.

Advies:

Maak nooit invliegopeningen en gaatjes dicht. De wespen gaan dan op zoek naar andere openingen. De wespen kunnen dan massaal naar binnen komen.  Dit maakt de bestrijding ook lastig. Ga nooit zelf het nest proberen te bestrijden, maar schakel een professionele wespenbestrijder in.

Bestrijding:

De bestrijding van een wespennest gebeurt door een poedervormig insecticide te spuiten in de in- en uitvliegopeningen van het wespennest. De wespen gaan dan door het poeder heen en nemen zo het poeder aan de poten en haartjes mee het nest in. Hierdoor wordt de koningin gedood en een deel van de larven. Uiteindelijk sterft het hele nest uit.

Tamboer Plaagdierbeheersing kan voor u de bestrijding uitvoeren. Wilt u een wespennest laten verwijderen? Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen.

wespenbestrijding wespennest verwijderen Nieuw Vennep, Lisse, Hoofddorp, Hillegom, Sassenheim, Noordwijkerhout, Voorhout